Wat vinden anderen van de ceremonies van Praktijk ESSE? Je moet mij niet geloven, lees hieronder wat anderen ervan vonden.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Rina Pelt, dynamische ceremonie "Mijn sprong"

Een lentefeest waar de 7-jarige enorm betrokken wordt in het verloop van de ceremonie: op een speelse manier spreken hij en de aanwezigen beloften uit als startpunt voor een volgende fase in zijn jonge leven.

De teksten en aanvullende gadgets zijn gekozen vanuit de grote interesse en leefwereld van het kind. Een hartverwarmende ceremonie waardoor je gelooft in de oprechte kansen op een gelukkige toekomst.

Els Oudsbergen, afscheidsceremonie

Dank je wel om de boodschap van liefde en warmte op zo een mooie manier helpen over te brengen bij het afscheid van Jos.

Het kon niet mooier zijn. Een “begrafenis” werd een “viering” van het leven. Je hebt dit prachtig gedaan.

Je bent een prachtig mens.

Heel veel lieve groetjes.

Lut Vanderlocht Peer, afscheidsceremonie

Dag Els,

Al zitten we vandaag ( en waarschijnlijk nog veel..) met de tranen in de ogen, we blikken terug op een hele mooie dag gisteren. ZO zou Jos het gewild hebben! Iedereen was zo enthousiast over het geheel. Zelfs ma van 91 zei ‘ dat was ongelooflijk mooi, dat is toch wat anders als in een kerk’.

En daarin heb jij voor ons een heel belangrijke rol gespeeld!!! Ik wil je dus in naam van ons allemaal nog tienduizend keer bedanken dat jij zoveel tijd voor ons kon maken! Iedereen hing aan je lippen en het vloog zo voorbij. Je had de teksten ongelooflijk goed in elkaar gestoken. Lien was zo blij dat je de kinderen er met ‘je geheim’ zo bij had kunnen betrekken. Je hebt zo een prachtig stem en intonatie, je bent gewoon geknipt voor deze rol. Ik hoop echt dat je in de toekomst meer mensen op zo een mooie manier kan laten afscheid nemen.

Wij vertellen het in ieder geval voort …

Dikke merci.

Elise & Michiel Oudsbergen, huwelijksceremonie

Na een hele zoektocht naar iemand die onze trouwceremonie kon brengen, hebben we gekozen voor Els.

Daar hebben we dan ook nog geen seconde spijt van gehad!

Al vanaf de eerste samenkomst gaf Els ons een enorm goed gevoel. Ze is een zacht persoon met een groot enthousiasme en passie voor wat ze doet!

Ze heeft onze ceremonie dan ook tot in de puntjes uitwerkt. Onze samenwerking voelde zo vertrouwd aan en op onze dag zelf bleek dat gevoel ook helemaal bevestigd te worden.

Onze ceremonie was helemaal zoals wij het voor ogen hadden, met teksten die persoonlijk en mooi waren hebben we genoten van het begin tot einde.

Dankjewel lieve Els om samen met ons, onze dag nog mooier en specialer te maken!